ASH Polaris HerentalsPolaris is een Herentalse (jeugd)vereniging waar jong en oud welkom zijn. Vrijwel elke week komen we op vrijdagavond bij elkaar om samen onze hobby te beleven.

U bent hier

Tekenwedstrijd voor jongeren.

 

Naar aanleiding van hun 30e verjaardag organiseert Polaris (de Amateur Sterrenkundigen van Herentals) een tekenwedstrijd voor jongeren. 

Nu, het hoeft niet speciaal een tekening of schilderij te zijn. Een beeldje of een andere kunstvorm mag ook. Qua onderwerp is er maar één vereiste: In het kunstwerkje moet een raket of satelliet verwerkt zijn.

De wedstrijd staat open voor iedereen tussen 14 en 18 jaar. We verwachten je inzending ten laatste op zaterdag 30 maart bij Maarten Puls, Koulaak 101, 2200 Herentals. Vergeet niet je adres, telefoon of e-mail, en geboortedatum te vermelden.

Alle kunstwerken tonen we op een tentoonstelling in de Lakenhal (Grote Markt, Herentals) die doorgaat tijdens het weekend van 14 en 15 april. De tentoonstelling heeft als hoofdthema “België en de Ruimtevaart”.

Prijsuitreiking heeft plaats tijdens de tentoonstelling op zondag 15 april om 16 uur. De winnaar krijgt een gratis avondje sterren kijken op een datum naar keuze. Verder zijn er nog allerlei andere astronomisch getinte prijzen.

Deel deze pagina

Reageer