ASH Polaris HerentalsPolaris is een Herentalse (jeugd)vereniging waar jong en oud welkom zijn. Vrijwel elke week komen we op vrijdagavond bij elkaar om samen onze hobby te beleven.

U bent hier

Vergadering (10/02/2012) - Werken voor de Tentoonstelling.

Het weekend van de tentoonstelling begint stilaan naderbij te komen. Net als de receptie voor onze 30ste verjaardag.

Eerst werden de nodige brieven zendklaar gemaakt. Bedoeld voor onze oud-leden willen we zo polsen in hoeverre ze nog interesse hebben in Polaris en of ze uitgenodigd willen worden voor de receptie.

Voor die receptie (zaterdagavond) en de brunch van zondag had Tom een voorstel bij i.v.m. het culinaire aspect van beide events.

Ook werd het programma besproken, alsook een stand van zaken rond de tentoonstellingspanelen. Wie trouwens goed kijkt naar de foto, ziet een stukje van de tentoonstelling liggen :-)

Bij deze nog eens het programma:

Zaterdag 14 april: Tentoonstelling (14:00 tot 20:00) gevolgd door de receptie (enkel leden en oud-leden / op uitnodiging) (vanaf 20:00 tot . . . )

Zondag 15 april: Brunch met AstroBabbel (10:00 tot 13:00)  (enkel na inschrijving, beperkt aantal plaatsen) , gevolgd door de tentoonstelling (14:00 tot 18:00). De uitslag van de tekenwedstrijd is voorzien rond 17 uur.

Deel deze pagina

Reageer