VVS Klein-Brabant is een afdeling van de Vereniging voor Sterrenkunde met als thuisbasis Bornem (Wintam).

U bent hier

Klein-Brabant

VVS Klein Brabant is een afdeling van de Vereniging voor Sterrenkunde met als thuisbasis Bornem (Wintam). Elk jaar neemt deze afdeling deel aan Nacht van de Duisternis en de Sterrenkijkdagen. De leden bestaan uit geïnteresseerde amateurs, waaronder zonnewaarnemers, fotografen, variablisten en visuele waarnemers. We komen maandelijks samen op de eerste dinsdag van de maand om 20 uur in vergaderzaal Box4 in het Cultuurcentrum Ter Dilft op het volgende adres

Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
03 890 69 30
www.terdilft.be


De Vergaderzaal Box4 vindt u gemakkelijk terug, door aan het foyer van de hoofdingang de centrale trap op te gaan en onmiddellijk naar links af te slaan. Vrije bezoekers, al of niet lid van de VVS, zijn steeds welkom.

Er is parking onmiddelijk rond het cultureel centrum, maar ook in de buurt. Meer info hierover, samen met een uitgebreide routebeschrijving vanuit Antwerpen, Brussel of Gent, vindt u op deze webpagina van het CC Ter Dilft.
 

 

 

 

 

 

Het bestuur bestaat uit: 

  • Bruno Vander Stichele (voorzitter) Egied De Jonghestraat 180, 2880 Bornem (bvanderstichele@gmail.com, gsm 0475 809682)
  • Hendrik De Backer (secretaris) Advokaatstraat 14, 2850 Boom
  • Jan Vansteenlandt (penningmeester) Brouwerijstraat 23 - 2801 Heffen