U bent hier

Algemene ledenvergadering 2021

Publiek
Locatie: 
Volkssterrenwacht Urania, Mattheessensstraat 60, 2540 Hove

Onze leden worden vriendelijk uitgenodigd tot de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging Voor Sterrenkunde vzw. Deze gaat door op zaterdag 27 maart 2021.

De bijeenkomst gaat door op Volkssterrenwacht Urania, Jozef Mattheessensstraat 60, 2540 Hove. Deze plaats van bijeenkomst is vanzelfsprekend in de veronderstelling dat dergelijke bijeenkomsten op dat ogenblik zijn toegelaten.

Daarnaast zullen de leden ook aan de algemene ledenvergadering kunnen deelnemen via een digitaal platform. Daarover zal de nodige informatie worden bekendgemaakt via de VVS-website, de VVS mailing list en sociale media. Leden van wie het email-adres bekend is, krijgen dan ook nog een bericht. U kunt de informatie hiervoor laten aanvullen of actualiseren via een bericht aan admin@vvs.be.

Als bijeenkomsten op 27 maart 2021 (nog) niet zijn toegelaten, dan zal uiteraard enkel online deelname mogelijk zijn.

Naast het administratief gedeelte is er ook een voordracht voorzien. Prof. Dr. Arjen van der Wel (Vakgroep Fysica en Sterrenkunde, UGent) zal spreken over “Ontstaan en evolutie van sterrenstelsels”.

In geval de fysieke bijeenkomst kan doorgaan, zal er in de voormiddag ook gelegenheid zijn tot het bijwonen van een voorstelling in het planetarium van Volkssterrenwacht Urania.

Deel deze pagina