U bent hier

De VVS helpt je doorheen de coronacrisis

De VVS helpt je doorheen de coronacrisis

Tijdens een heldere nacht al eens verwonderd naar boven gekeken en jezelf afgevraagd wat daar allemaal schittert? Hoe zit dat universum in elkaar? Wel, wij vragen het ons ook nog steeds af… We weten veel, maar nog lang niet alles.

De Vereniging Voor Sterrenkunde vzw wil je in deze uitzonderlijke tijden helpen om antwoorden op deze vragen te zoeken door haar maandelijks tijdschrift Heelal eenmalig aan te bieden aan wie nog geen lid is. Het enige dat je hiervoor moet doen, is via dit formulier je gegevens doorgeven. Zo kan je de isolatie even vergeten en op ontdekking gaan in (het) Heelal. Dit aanbod geldt voor de eerste vijftig aanvragers.

UPDATE 19/04/2020: vanwege de vele positieve reacties en de grote vraag, verhogen we het aantal beschikbare nummers naar honderd!

UPDATE 24/04/2020: actie afgesloten - de verzending volgt spoedig.

Als je hierna gebeten bent door astronomie, kan je snel en gemakkelijk lid worden van onze vereniging en krijg je naast maandelijks het tijdschrift Heelal nog tal van andere voordelen! Of als je reeds overtuigd bent, kun je natuurlijk ook meteen lid worden.

Ook voor wie reeds lid is, doen de VVS deze maand iets speciaal: 16 bladzijden extra lectuur om het thuiszitten zinvol te kunnen invullen. Hierbij alvast een greep uit de inhoude van het meinummer van Heelal:

  • Alles wat je wil weten over komeet C/2019 Y4 (ATLAS)
  • Op zoek naar het kosmisch web
  • Waarom we zonder dubbelsterren en planeten rond enkelvoudige sterren veel minder zouden weten
  • Het coronavirus en de ruimtevaart
  • Een verslag van de afgelopen sterrenkijkdagen
  • Verschillende bijdragen van actieve amateurs