Lid worden van de VVW

Door het extra maandblad, moet je je extra lid maken van deze werkgroep om er deel van uit te maken.  Bovendien kun ook lid worden van de werkgroep zonder lid te zijn voor de VVS.  Deze mogelijkheid wordt geboden omdat mensen geïnteresseerd kunnen zijn in het weer, zonder de wens om elke maand Heelal in de bus te krijgen.

Je wenst lid te worden van de Vlaamse Vereniging voor Weerkunde? Natuurlijk kan dat... Het lidmaatschap van de werkgroep is op jaarbasis en kost €35,00. Dit mag gestort worden op rekeningnummer 734-0214682-30, met vermelding "lidmaatschap V.V.W. 2020.(EU-overschrijving: IBAN code : BE15 7340 2146 8230, BIC code : KREDBEBB)

 

Alle leden van de vereniging ontvangen maandelijks het tijdschrift HALO, boordevol informatie en achtergrond van het weergebeuren.

Daarnaast wordt gemiddeld twee keer per jaar een bijeenkomst georganisserd op goed bereikbare plaatsen in het Vlaamse landsgedeelte.

Bovendien kan je op de website van de VVW toegang krijgen tot het specifieke ledengedeelte waar je ook ons tijdschrift elektronisch kan lezen en andere weersinformatie kan raadplegen. Je kan ook eigen uitgaven van de VVW aankopen...

De opgegeven prijs is de prijs voor een "normaal VVW-lidmaatschap": binnenland en geen lid van VVS. VVW is een werkgroep van VVS (Vereniging Voor Sterrenkunde). Leden van VVS krijgen korting. Omdat er veel prijzen zijn, geven we hier een tabelletje, waar we ter volledigheid ook de prijzen bijzetten voor enkel VVS:

 enkel VVWenkel VVSVVS+VVW
België35€28€58€
buitenland60€38€93€

Met de VVW bieden we ook een "digitaal abonnement" aan, waar je gewoon lid bent, alleen krijg je geen Halo in de bus.  Je kunt hem wel downloaden of krijgen via mail in pdf-formaat.

Hoewel de prijs voor het buitenland veel lijkt, komen we omwille van de hoge portkosten nog niet uit de kosten!

Indien je in de loop van het jaar intekent op het lidmaatschap, dan krijg je de reeds verschenen HALO-nummers van het lopende jaar nagestuurd wanneer je voor een vol jaar lidmaatschap verkiest, anders wordt pro-rata gerekend voor de nog komende maanden tot het jaareinde.

Deel deze pagina: