Nationale jongerenwerking JVSDe Jongeren Vereniging voor Sterrenkunde (JVS) verzamelt alle jongeren uit Vlaanderen die bezig zijn met sterrenkunde & ruimtevaart. Het is het jongerengedeelte van de VVS.

U bent hier

Kom mee op Paas Astro Kamp!

Heb je zin om samen met nieuwe vrienden en oude bekenden er op uit te trekken naar één van de donkerste plekken van België en de nachtelijke hemel (beter) te leren kennen? En bovendien overdag zalige tijden te beleven met sport en spel, sterrenkunde en avontuur? Kom dan zeker met ons mee! Dit jaar trekken we naar het donkere dorpje Basseilles, in de buurt van Bastogne.

Het PAK vindt dit jaar plaats van 11 april tot en met 15 april.

Op het programma staan een heleboel leuke activiteiten, zoals workshops, lezingen, spellen, een zoektocht, en natuurlijk ‘s nachts sterrenkijken!
Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen. Vul ook zeker deze medische fiche in, die je daarna opstuurt naar geertrui.vandist@gmail.com, of per post naar Ekkergemstraat 163, 9000 Gent.

Je inschrijving is pas definitief na het betalen van €79 op 411-5042401-52 met vermelding “PAK 2012 + naam deelnemer”. Enkel leden van de JVS/VVS kunnen mee op PAK. De minimumleeftijd is 11 jaar (geboren in 2001 of eerder).

Schrijf je nu in, en beleef een geweldig kamp!

Deel deze pagina

Reageer