U bent hier

NIEUW Hemelkalender 2024: jouw onmisbare sterrenkundige gids

NIEUW Hemelkalender 2024: jouw onmisbare sterrenkundige gids

 

Je bent geboeid door de nachtelijke hemel, zoveel is zeker. Dan is de Hemelkalender 2024 jouw ideale compagnon aan de nachtelijke hemel.

 

 

 

 

Jouw onmisbare sterrenkundige gids

De Hemelkalender 2024 vertelt je op een overzichtelijke manier alles over het gebeuren aan de sterrenhemel in 2024: Wanneer kan ik de planeet Jupiter zien? Wanneer is het volle maan? Welke boeiende samenstanden tussen planeten zijn er? Bij iedere maand ontdek je een handige sterrenkaart en nuttige tabellen voor zon, maan en planeten.

Heldere informatie en overzichtelijke sterrenkaarten

De Hemelkalender 2024 is een onmisbare sterrenkundige gids doorheen het ganse jaar 2024. Alle informatie is gerangschikt volgens datum of in overzichtelijke tabellen. De Hemelkalender 2024 bevat sterrenkaarten voor elk uur van de nacht zodat je je aan de hemel kan oriënteren, rijkelijk geïllustreerd met diagrammen en detailkaarten van de sterrenhemel.

Sterrenbeelden vinden, een planeet herkennen of een zonsverduistering waarnemen: de Hemelkalender 2024 biedt informatie op maat, specifiek voor Vlaanderen en de Benelux. Je krijgt waarnemingstips voor kometen, meteoorzwermen, veranderlijke sterren, sterbedekkingen door de maan en planetoïden, en nog veel meer. De Hemelkalender 2024 is je sterrenkundige begeleider doorheen het jaar.

 

 

 

Bestel de Hemelkalender 2024

Ga naar shop.vvs.be en bestel de Hemelkalender meteen online!

Bestellen kan ook door vandaag nog 18 euro (buitenland: 26 euro) over te maken op rekening IBAN BE04 7340 2146 8331 (BIC KREDBEBB) van de Vereniging voor Sterrenkunde vzw, Zeeweg 96, 8200 Brugge, en je ontvangt de Hemelkalender 2024 vanaf begin november in jouw brievenbus. We versturen de Hemelkalender naar het adres gekoppeld aan jouw rekeningnummer. Als je niet in België woont, dan moet je het adres doorgeven via de mededeling van de betaling.

Bijzonder aanbod: combinatie Hemelkalender + lidmaatschap
47 euro ipv 53 euro

Word lid van de Vereniging Voor Sterrenkunde en krijg 6 euro korting als je ook de Hemelkalender 2024 bestelt.

Het lidmaatschap 2024 kost 35 euro en omvat o.a. maandelijks het tijdschrift Heelal, vol sterrenkundig nieuws heet van de naald. Speciaal voor jongeren is er tweemaandelijks het tijdschrift Astra. In september ontvang je daar bovenop de Hemelkalender 2025, die op zich al 18 euro waard is!

Meld je aan om lid te worden of bestel dit bijzonder aanbod via onze shop

De Hemelkalender 2024 is een uitgave van de Vereniging voor Sterrenkunde.