Bijeenkomst 2024

Na een lange pauze zal er in 2024 opnieuw een bijeenkomst van de werkgroep plaatsvinden. Zet daarom zondag 3 maart in jullie agenda want dan komen we bij Volkssterrenwacht Urania samen.
 
In de voormiddag zal er een infosessie "Zonwaarnemen, hoe begin je eraan?" plaatsvinden. Met deze sessie willen we nieuwe zonwaarnemers aantrekken.
 
In de namiddag mogen we als gastspreker Christine Verbeke verwelkomen. Ze is Space Weather Scientist voor het NASA Goddard Space Flight Center en is verbonden aan de KU Leuven. Christine was ook finaliste van de PhD Cup 2023 voor haar onderzoek met betrekking tot het modelleren van zonnestormen.
 
Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor ledenbijdragen. Wil je zelf iets vertellen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via het inschrijvingsformulier op de website zodat we het programma definitief kunnen opstellen.
 
Om alles vlot te laten verlopen, vragen we je om vooraf in te schrijven. Zo hebben we een idee van wie er aan de infosessie deelneemt en kunnen we tijdig de nodige broodjes voor de middagpauze bestellen.
 
 

(Klik op de affiche om een grotere versie te bekijken.)