Lid worden

Bij ASH Polaris onderscheiden we drie groepen van leden nl. leden, steunende leden en bijkomende gezinsleden. Het lidmaatschap is voor één jaar en loopt samen met het verenigingsjaar dat start op 1 januari.

Vanaf 16 jaar is iedereen welkom, jongeren tussen 10 en 15 jaar kunnen zich ook aansluiten, al zijn niet alle activiteiten even geschikt voor jonge kinderen.

Wie recht heeft op het kansentarief via de UiTPAS Herentals kan van 80% korting genieten op het lidgeld of de inkomgelden bij activiteiten.

We houden onze leden voortdurend op de hoogte van alle activiteiten. Ze ontvangen bovendien viermaal per jaar "Info Polaris", het tijdschrift van de vereniging (niet voor een bijkomend gezinslid). Daarnaast bieden we kortingen op publicaties, abonnementen, toegangsprijzen,…

 

Leden
Wil je veel leren, actief meewerken, en vaak onze vergaderingen bijwonen, dan is een lidmaatschap de beste manier om in Polaris te stappen. Momenteel bedraagt het jaarlijkse lidmaatschap 10 euro.

 

Steunende leden
Wens je onze werking financieel extra te ondersteunen? Vanaf 18 euro ben je steunend lid. Je geniet natuurlijk van alle voordelen van het gewone lidmaatschap en bent steeds welkom op onze activiteiten.

 

Bijkomend gezinslid
Is er al iemand van je gezin lid van ASH Polaris en wens je eveneens lid te worden? Dan kan je een bijkomend gezinslid worden. Hiervoor betaal je 5 euro.

 

UiTPas Herentals
Indien je in het bezit bent van een UiTPAS met kansenstatuut, dan kan je 80% korting verkrijgen op het jaarlijks lidgeld.

 

Lid worden?
Contacteer ons, of bezoek ons op een activiteit. Het lidgeld kan je storten op rekeningnummer: IBAN: BE69 4174 0195 9178, BIC: KREDBEBB (ASH-Polaris, p/a Van Reyneghomlaan 16, B-2270 Herenthout). Vergeet niet te vermelden voor welk lidmaatschap je kiest.