De Sterrenjutters is een VVS-afdeling in Koksijde, ontstaan in de schoot van het Duinenhuis, het natuur en educatief centrum in Koksijde.

U bent hier

Genesis

Op vrijdag 3 mei 2024 om 19:30 komt Dhr. Hugo Moors een voordracht geven over “Genesis” en handelt , op een wetenschappelijk ondersteunde basis, over het ontstaan en evolutie van ons heelal, aarde en het leven.

Een wetenschappelijk “Genesis”-verhaal door ir. ing. Hugo Moors (SCK•CEN), die tracht om op een bevattelijke wijze het chronologische verloop te schetsen vanaf het ontstaan van materie in ons Heelal en de daaropvolgende belangrijke gebeurtenissen en processen die nodig waren om tot het huidige aardse leven te komen. Hugo Moors werkt als wetenschappelijk onderzoeker voor het Belgisch Nucleair onderzoekscentrum SCK•CEN. Als industrieel ingenieur kernenergie en als bio-ingenieur Cel & Gen Biotechnologie heeft hij kennis en interesse in zowel de kleinste bouwstenen van het heelal als die van het leven.In zijn uiteenzetting illustreert hij een wetenschappelijk aanvaardbare theorie over het ontstaan van ons universum en materie, vanuit onzichtbare elementaire deeltjes, en het leven op onze planeet.Is leven alomtegenwoordig in de ruimte of is het beperkt tot onze unieke Aarde.

Deze voordracht gaat door in het Duinenhuis, Bettystraat 7, Koksijde

Ingang leden €5,00 - Niet leden €7,00

 

Reageer