Wij, een jeugdvereniging voor sterrenkunde, proberen op een zo leuk mogelijke manier jongeren vanaf 10 jaar iets bij te brengen over astronomie. Je vindt ons in de Cosmodrome, Genk

U bent hier

40 jaar JVS-Descartes

Hey iedereen

 

Velen onder jullie hadden er al van gehoord. Maar blijkbaar velen ook nog niet.

We waren van plan om dit jaar ons 40 jarig bestaan te vieren. En dit op een nostalgische lokatie, nl. de kampplaats van 2002.

Echter om verscheidene redenen hebben wij, als leiding van JVS-Descartes, beslist om het evenement uit te stellen tot een latere datum volgend jaar.

Een reden hiervoor is dat de inschrijvingen sterk onder het verwachte aantal bleven, vermoedelijk hebben we veel te weinig mensen bereikt met onze emailketting en via een artikel op onze website. Daarom wordt er nu een werkgroep opgericht met als doel zo veel mogelijk contactgegevenste verzamelen van mensen die ooit iets met descartes te maken hebben gehad. Je kan ons helpen door alle gegevens die jij hebt van descartianen door te geven aan ons.

De mensen die reeds ingeschreven hebben ontvangen hun geld natuurlijk terug en we willen hen alvast bedanken dat ze het zouden zien zitten om naar onze kamddag te komen.


Niet getreurd: De dag dat onze kampdag normaal door ging vindt er ook een familiedag plaats in het planetarium. Hier zal descartes ook uitgenodigd worden net als de mensen die descartes hebben gemaakt en gevormd. Kortom allen ooit lid geweest van descartes zijn welkom.

 

 

De vermoedelijke datum voor ons uitgesteld jubileum zal vermoedelijk in april 2013 liggen. De exacte datum zal dan nog worden gecommuniceerd.

Moge het een troost wezen: een 41-jarig jubileum is zelfs nog plezanter dan een 40-jarig.

 

 

Programmatie: volgt weldra

 

 

Reageer