Wij, een jeugdvereniging voor sterrenkunde, proberen op een zo leuk mogelijke manier jongeren vanaf 10 jaar iets bij te brengen over astronomie. Je vindt ons in de Cosmodrome, Genk

U bent hier

JVS-Dag 25 Februari 2017

Schrijf 25 Februari al maar vast in je agenda want dan de jaarlijkse JVS-Dag weer doorgaan! Wat is de JVS-Dag?
Wel dit is een jaarlijkse bijeenkomst van de verschillende JVS-Kernen van Vlaanderen. En dit jaar zal deze doorgaan bij JVS-Descartes in de Cosmodrome te Genk.

Planning:

Er zal verzameld worden aan het station van Genk om 10 uur. Hier zullen we dan beginnen aan een spel die ons door het centrum van Genk en het Nationaal Park Hoge Kempen zal brengen naar de Cosmodrome.
Eenmaal aangekomen zullen we dan een lekkere spaghetti in brasserie De Krater eten.
Na deze maaltijd zal er een voordracht gegeven worden door Ing. Hans Huybrighs Oud-Leider van Descartes en momenteel aan het werk in het Max Planck Instituut.
Na deze leerrijke voordracht komt er een kleine pauze gevolg door een voorstelling van alle aanwezigen JVS-Kernen aan de hand van zelf gemaakte filmpjes.
Hierna zullen er boterhammen worden klaargemaakt en zal er terug naar het station van Genk gewandeld worden.

Praktisch:

Vervoer: Je kan hierzelf voor kiezen om eigen handig naar het station te komen met bv: de auto. Maar er zal ook per kern vervoer met de trein worden georganiseerd. De uren hiervoor zullen later nog worden meegedeeld.

Prijs: De prijs bedraagt 16€ voor JVS-Leden en 21€ voor niet JVS-Leden. Dit moet worden overgeschreven op de rekening van JVS-Descartes: BE31 7351 6208 4055, Met vermelding "je naam + JVS dag 2017".

Contact: Indien je nog vragen hebt kan je de JVS-Descartes leiding contacteren op jvs.descartes@gmail.com of de JVS-Staf op jvs@vvs.be.

Inschrijven: Je kan je inschrijven via deze link: Inschrijving.

 

 

 

Reageer