Wij, een jeugdvereniging voor sterrenkunde, proberen op een zo leuk mogelijke manier jongeren vanaf 10 jaar iets bij te brengen over astronomie. Je vindt ons in de Cosmodrome, Genk

U bent hier

Selena, jg.22 #2

Selena lente/zomer editie 2012

JVS-Descartes heeft een eigen periodiek tijdschrift dat al jaren mee gaat. Ook deze keer hebben we er met z'n allen aan gewerkt en voor het eerst is de selena in A5 formaat afgedrukt. Dit zal ook de reden zijn dat de foto wazig is als je deze op je computer bekijkt. Dit is echter niet de enige primeur. Naast het feit dat er aardig aan de lay-out is gesleuteld, dankzij de broer van Hans, Wouter Huybrighs, is er ook voor het eerst een volledige versie op het internet te vinden. Dit is de verie die u terugvindt in bijlage van dit artikel.

Dus mocht u om bepaalde redenen Selena niet meer ontvangen en u zou er toch eens een kijkje in willen nemen is dit het juiste adres.

Veel leesplezier.

 

Reacties

afbeelding van wouter
Wow! Selena! Lang geleden dat ik dat nog gezien heb (ben dan ook geen lid meer he). Het ziet er heel leuk uit... Goed gedaan, Descartes!
Het ziet er inderdaad echt cool uit! Proficiat aan iedereen die eraan heeft meegewerkt (ook leuk verslag van het pak, trouwens!)

Reageer