Wij, een jeugdvereniging voor sterrenkunde, proberen op een zo leuk mogelijke manier jongeren vanaf 10 jaar iets bij te brengen over astronomie. Je vindt ons in de Cosmodrome, Genk

U bent hier

Werving nieuwe leiding

Geïnteresseerde jongeren gezocht

 

JVS-Descartes is een jeugdvereniging voor sterrenkunde die jongeren tussen 10 en 18 jaar op een plezierige manier én in groepsverband de wonderen van het heelal bijbrengt. We komen twee keer per maand samen op de Cosmodrome om te praten en spelen rond sterren, planeten, raketten en nog veel meer. JVS-Descartes gaat ook elke zomer op sterrenkamp. Niet alleen sport en spel maar natuurlijke ook sterrenkunde komt aan bod. Als het helder is, kijken we met zen allen naar de sterren tot diep in de nacht! Op onze agenda staan ook een jaarlijkse jeugdcursus sterrenkunde voor de beginners, uitstappen, een paas kamp en meer.

 

Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder een groep gemotiveerde vrijwilligers. Handen komen we altijd tekort, daarom zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde nieuwe leiders. Het enige wat je nodig hebt is een goede motivatie (een gezonde interesse in sterrenkunde en wetenschappen is zeker een plus).

  • Geïnteresseerd
  • Tussen 16 en 20 jaar oud

Laat zeker iets weten via het emailadres (toontje.kunnen[at]gmail.com) en kom zeker een keertje kijken op een van onze activiteiten!

link flyer: www.jvs-descartes.be/bestanden/nieuwe_leiding.pdf

onze agenda vind je op: http://www.astronomie.be/JVS-Descartes/agenda

 

facebook: www.facebook.com/JVSDescartes

twitter: @JVSDescartes

Reageer