JVS QuasarQuasar bestaat al sinds aug 1969. De vereniging is oud maar de leden niet. Jongeren van 12 tot 25 jaar uit de buurt van Oostende zorgen ervoor dat de vereniging leeft. Help je mee?

U bent hier

Quasar in de zomervakantie

Tijdens de vakantie is Quasar niet bij de pakken blijven zitten. In juli mochten wij oud-lid Wouter Cazaux verwelkomen, die een voordracht gaf over zijn ervaringen in de astrofotografie. Daarnaast leerde onze oud-staffer Sander David de leden bij over de geschiedenis van de aarde en het leven.
In het midden van de vakantie vertrokken we op ons ons tiendaagse kamp in Auby-Sur-Semois, een dorpje in Belgisch Luxemburg. We hebben daar onder meer het Observatoire Centre Ardenne bezocht, het Kasteel van Bouillon bezocht, door de Waalse heuvels gewandeld en in de Semois gezwommen. Lees hierover meer in ons kampverslag op vvs.be/jongeren/jvs-quasar of in de Astra.
In Augustus was het, na een kampreünie, tijd om onze jaarlijkse bestuursverkiezingen voor te bereiden: de leden mochten weldra beslissen wie in het nieuwe werkingsjaar de leiding neemt in de vereniging! Lees hierover meer in onze kernupdate van september-oktober.
De vakantie sloten we af met onze talrijke deelname aan Starnights : de leukste starparty uit de Lage Landen!
Deel deze pagina

Reageer