De Jongeren Vereniging voor Sterrenkunde (JVS) verzamelt alle jongeren uit Vlaanderen die bezig zijn met sterrenkunde & ruimtevaart. Het is het jongerengedeelte van de VVS.

U bent hier

JVS-Dag 27 februari 2016

Zaterdag 27 februari 2016

Jaarlijkse JVS-Dag - speciale editie

 

De JVS-Dag van 2016 zal er een zijn die niemand van jullie ooit gezien heeft. Het is er nl. een die volledig onder de enthousiaste organisatie van de STAF valt.

Een speciale editie vraagt om een speciale locatie. Dit keer zijn we niet te gast bij een JVS-kern maar we bekijken het eens vanuit een andere hoek. Deze hoogdag voor jong sterrenkundig Vlaanderen zal doorgaan te Olmen, in de zoo. Je leest het goed ... een dierentuin. We zijn niet bang voor een dierenriem meer of minder. Zonder verder betoog kunnen we op deze dag de wonderlijke mysteries van de sterrenkunde niet negeren, sterker nog ... we gaan ze opzoeken. Ook is er altijd nog tijd voor een leuk spelletje in de Olmense Zoo. We hopen je te mogen verwelkomen op zaterdag 27 februari met zo veel mogelijk andere JVS'ers. Ben je geen lid van de Jongeren Vereniging voor Sterrenkunde?! Toch ben je welkom.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1ff9cOd5IVUEr1doZ2_NuW8XCrg9xCoAPxwbCNdXhi7U/viewform

 

Kostprijs

Leden: €16,50

Niet-Leden: €21,50

 

Programma:

  • Trein vanuit geselecteerd station
  • Aankomst Zoo
  • Lunchpakket (zelf mee te nemen)
  • Astronomisch leuk spelletje
  • Vertrek Olmen
  • Trein naar huis

 

Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar toontje.kunnen@gmail.com

Reageer