De Jongeren Vereniging voor Sterrenkunde (JVS) verzamelt alle jongeren uit Vlaanderen die bezig zijn met sterrenkunde & ruimtevaart. Het is het jongerengedeelte van de VVS.

U bent hier

Paas Astro Kamp 2016

Paas Astro Kamp 2016

Het is weer stilaan tijd om voor een Paas Astro Kamp, kortom PAK. De naam zegt het zelf, het is een meerdaags kamp in de paasvakantie rond sterrenkunde. Speciaal voor jongeren. Dit kamp wordt mogelijk gemaakt door de JVS, de overkoepelende organisatie van alle sterrenkundige jeugdverenigingen in Vlaanderen. Speciaal voor onze leden trekken we aantal naar een van de donkerdere plaatsen in België. Vorig jaar waren er een kleine 40 enthousiaste deelnemers aanwezig, zowel jongens als meisjes. 

 

Brûly-de-Pesche

Het kamphuis is gelegen in Brûly-de-Pesche. Het exacte adres wordt jullie medegedeeld na het inschrijven. Indien we jullie inschrijving hebben ontvangen sturen we je een brief met alle nodige info over waar en wanneer.

 

30 maart t/m 3 april

Je mag wel je agenda erbij nemen en 30 maart tot en met 3 april aankruisen zodat je deze dag zeker vrij bent. We vertrekken 's morgens vroeg en we komen in de vroege avond ook weer terug. De meeste leden gebruiken het openbaar vervoer maar je mag ook met de auto komen. Het is ook geen probleem moest je door omstandigheden een beetje later of vroeger aankomen.

 

Hoe inschrijven

Ben je al bereid om je in te schrijven? Dan kan je dat doen via: https://docs.google.com/forms/d/1D9uVEXjILW6WuZTlEOxQwEdKjYFP8zG8b37A-KCr6Lo/viewform

De prijs van het PAK zal €85 zijn. Als je geen lid bent van de VVS komt hier €28 bij (+14j) of €10 bij (-14j) om je lidmaatschap in orde te brengen.

 

Misschien twijfel je nog wel en heb je aantal vragen voor de organisatie. Je kan daarvoor een mailtje sturen naar toontje.kunnen[at]gmail.com of naar jvs@vvs.be

Reageer