U bent hier

Paas Astro Kamp 2024

06-04-2024 10:00u tot 09-04-2024 10:00u
Publiek
 

Binnenkort is het weer zover! Het jaarlijkse JVS Paas Astro Kamp staat voor de deur en belooft weer een onvergetelijke ervaring te worden. Dit kamp is dé gelegenheid om samen met je sterrenvriendjes te genieten van leerrijke activiteiten, sport, spel en vele onvergetelijke momenten! Concreet staan deze actviteiten op de planning: een kennismakingsspel, een uitstap naar het bezoekerscentrum Tabloo (waar alles zullen teweten komen over radioactiviteit), Astro Pi Mission Zero, lezingen, een practicum en nog veel meer!

Praktische Informatie

  • Datum: Zaterdag 6 tot en met dinsdag 9 april

  • Locatie: Kamphuis KSA De Burcht   Pater van Henxthovenstraat 50, 2400 Mol

  • Vervoer: Er wordt treinbegeleiding voorzien van en naar Oostende, Roeselare, Brugge, Gent-Sint-Pieters, Hove, Leuven, Hasselt en Genk. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

  • Kostprijs: Als JVS-lid geniet je van een speciale korting! De prijs voor leden bedraagt slechts  €55 inclusief maaltijden. Niet-leden zijn ook van harte welkom tegen een prijs van €90.

  • Inschrijven: Wil je deelnemen aan dit onvergetelijke kamp? Schrijf je dan in via het inschrijvingsformulier

Lid worden van de JVS

Ben je nog geen lid van de JVS? Geen probleem! Sluit je snel aan via de VVS-site en profiteer van de ledenkorting op JVS activiteiten en nog vele andere voordelen!

Voor vragen of meer informatie, stuur gerust een mail naar jvs@vvs.be.

 

Met steun van