U bent hier

Beste wensen voor 2018!

Beste wensen voor 2018!
Beste leden,
 
In naam van de raad van bestuur van de Vereniging voor Sterrenkunde wil ik U allen een spetterend 2018 toewensen.
 
Om 2017 te evenaren zal 2018 wel een paar verrassingen in petto moeten hebben.  Het volstaat om maar een paar hoogtepunten van het afgelopen jaar in herinnering te brengen: de waarneming van de botsing van twee neutronensterren, de bijkomende planeten rond Trappist I, een zonsverduistering in de US die tal van onze leden live konden meemaken,… 
Ik denk dat velen van ons voor 2018 ook al tevreden zullen zijn met veel heldere nachten, en dit zeker op 23 en 24 februari tijdens de sterrenkijkdagen, en af en toe een uitzonderlijk weerverschijnsel, en dit liefst over dag of bij volle maan.
U kan het ook volgend jaar allemaal volgen in ons maandblad Heelal, via onze website www.vvs.be, onze mailing lists, facebook,…
 
Ik wil langs deze weg ook de vele vrijwilligers binnen de vereniging danken voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar.  
Als anderen zich geroepen voelen om ook een actieve bijdrage te leveren aan onze vereniging (wat mij een perfect goed voornemen voor 2018 lijkt) aarzel niet om ons te contacteren.
 
 
Marnik Van Impe
Voorzitter
Vereniging voor Sterrenkunde

Reageer