U bent hier

Schrijf je in voor het JVS/VVS-weekend 2019 in Blankenberge

Het JVS-VVS weekend vindt dit jaar plaats op 5 en 6 oktober 2019 in Blankenberge. Je kan je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. De uiterste inschrijvingsdatum voor overnachtingen bij jeugdherberg De Wullok is 1 september 2019 (formulier + betaling). Voor overnachtingen bij Corsendonk Duinse Polders is de uiterste inschrijvingsdatum 10 september 2019 (formulier + betaling). Het aantal plaatsen voor overnachting is beperkt; de volgorde van betaling is bepalend voor de toewijzing van de kamers.

Je inschrijving wordt pas geregistreerd na betaling van de inschrijving en eventuele overnachting en maaltijden op rekening BE64 4115 0424 0152 (BIC KREDBEBB) van de Vereniging voor Sterrenkunde vzw, Kapellebaan 56, 2811 Leest met vermelding "JVS/VVS-weekend 2019".

 

Indien je een kamer wenst te delen met iemand die afzonderlijk inschrijft, vermeld dan ter informatie de naam van deze persoon.
bijvoorbeeld vegetarische maaltijden
Ik geef hierbij expliciet toestemming tot het verwerken van mijn persoonsgegevens. Mijn naam en email-adres kunnen in de deelnemerslijst worden opgenomen. De persoonsgegevens zullen niet aan derden worden meegedeeld.