U bent hier

Schrijf je in voor het JVS/VVS-weekend 2020 in Genk

Het JVS-VVS weekend vindt dit jaar plaats op 3 en 4 oktober 2020 in Genk. Je kan je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. De uiterste inschrijvingsdatum voor overnachtingen is 1 september 2020 (formulier + betaling).

Er kan overnacht worden in de accommodatie van Sport Vlaanderen of in Hotel Zuid. Op beide plaatsen is het aantal plaatsen voor overnachting beperkt; de volgorde van betaling is bepalend voor de toewijzing van de kamers. Als voor een bepaald kamertype een bepaalde accommodatie volzet zou zijn, zal er contact met je opgenomen worden om eventueel een alternatief voor te stellen.

Je inschrijving wordt pas geregistreerd na betaling van de inschrijving en eventuele overnachting en maaltijden op rekening BE64 4115 0424 0152 (BIC KREDBEBB) van de Vereniging voor Sterrenkunde vzw, Zeeweg 96, 8200 Brugge, met vermelding "JVS/VVS-weekend 2020".

 

Het tarief voor leden is van toepassing voor leden van de Vereniging Voor Sterrenkunde en voor leden van de Cosmodrome. Voor alle andere is het tarief voor niet-leden van toepassing.
Inschrijven voor de online versie van het weekend is niet meer mogelijk. Inschrijven voor deelname ter plaatse blijft wel nog steeds mogelijk.
Prijzen per persoon
Prijzen per persoon
Indien je een kamer wenst te delen met iemand die afzonderlijk inschrijft, vermeld dan ter informatie de naam van deze persoon.
Leden van de Cosmodrome kunnen hier hun lidnummer invullen. Het moet gaan om een lidkaart die geldig is in de periode van 3-4 oktober 2020. Wie geen lid is van de Cosmodrome laat hier 0 staan.
bijvoorbeeld vegetarische maaltijden