U bent hier

Schrijf je in voor het JVS/VVS-weekend 2021 in Oostende

Het JVS/VVS-weekend vindt dit jaar plaats op 2 en 3 oktober 2021 in Oostende. Je kan je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

De uiterste inschrijvingsdatum voor overnachtingen bij jeugdherberg De Ploate is 30 augustus 2021 (formulier + betaling). Voor overnachtingen bij Vayamundo is de uiterste inschrijvingsdatum 3 september 2021 (formulier + betaling). Het aantal plaatsen voor overnachting is beperkt; de volgorde van betaling is bepalend voor de toewijzing van de kamers.

Je inschrijving wordt pas geregistreerd na betaling van de inschrijving en eventuele overnachting en maaltijden op rekening BE64 4115 0424 0152 (BIC KREDBEBB) van de Vereniging voor Sterrenkunde vzw, Zeeweg 96, 8200 Brugge, met vermelding "JVS/VVS-weekend 2021".

 

Het tarief voor leden is van toepassing voor leden van de Vereniging Voor Sterrenkunde. Voor alle andere is het tarief voor niet-leden van toepassing. Voor een online deelname zijn het dezelfde prijzen.
Prijzen per persoon
Deelname aan de receptie voor 50 jaar JVS op zaterdagavond
Indien je een kamer wenst te delen met iemand die afzonderlijk inschrijft, vermeld dan ter informatie de naam van deze persoon.
bijvoorbeeld vegetarische maaltijden