U bent hier

Schrijf je in voor het JVS/VVS-weekend 2024 in Blankenberge

Het JVS/VVS-weekend vindt dit jaar plaats op 5 en 6 oktober 2024 in Blankenberge. Je kan je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

De overnachting gaat door bij Floreal en de uiterste inschrijvingsdatum is 1 september 2024 (formulier + betaling). Daarna is enkel inschrijven zonder overnachting nog mogelijk. Het aantal plaatsen voor overnachting is beperkt; de volgorde van betaling is bepalend voor de toewijzing van de kamers.

Je inschrijving wordt pas geregistreerd na betaling van de inschrijving en eventuele overnachting en maaltijden op rekening BE64 4115 0424 0152 (BIC KREDBEBB) van de Vereniging voor Sterrenkunde vzw, Zeeweg 96, 8200 Brugge, met vermelding "JVS/VVS-weekend 2024".

 

Het tarief voor leden is van toepassing voor leden van de Vereniging Voor Sterrenkunde. Voor alle andere is het tarief voor niet-leden van toepassing.
Prijzen per persoon per nacht
Zelfde kamer en prijzen per persoon per nacht als hierboven gekozen
Prijzen per persoon. Overnachting in Corsendonk Duinse Polders.
Opgelet: voor de JVS is een apart menu voorzien. Hiervoor moet je niet hier registreren. De JVS staf brengt je na inschrijving via mail op de hoogte.
Indien je een kamer wenst te delen met iemand die afzonderlijk inschrijft, vermeld dan ter informatie de naam van deze persoon.
bijvoorbeeld vegetarische maaltijden